Program


III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - Napijegy 08.30. (2 koncert)

III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - Napijegy 08.30. (2 koncert)

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított, idén harmadik alkalommal megrendezett New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 30. hétfő, 17:00

III. New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál - Napijegy 08.30. (2 koncert

Chopin neve mára elválaszthatatlan a lengyel zene és a romantika jelzőitől, nem különben a zongora hangszertől. Ez az ötvözet olyan kiválóságokat adott a klasszikus zenének, mint a Polonéz fantázia, vagy éppen az f-moll fantázia. A New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál koncertjén Borbély László, Junior Prima és Artisjus-díjas zongoraművész jeleníti meg Chopin álmodozó, elvágyódó hangulatú zongoraképeit, amelybe a romantikát meg-megszakítva, ám inspirációként hívva ékelődik be a 20. század zenéje.

 A koncerteken fellép többek között a Central European String Quartet, Haruka Nagao brácsaművész, Borbély László zongoraművész és Bartosz Koziak gordonkaművész Lengyelországból. Az esemény zárókoncertje egyúttal a Central European String Quartet II. Nemzetközi Zeneszerzőversenynek győztes darabjának, az olasz Andrea Vanzo Wires (2020) című művének ősbemutatója is egyben.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Our Sponsors and Partners